Watch-E is helemaal 2030

Watch-E streeft naar een optimaal rendement en wooncomfort voor bewoners van energiezuinige woningen. Dit doen we samen met alle relevante belanghebbenden, zoals woningcorporaties, projectontwikkelaars, huisvestingsbedrijven, huiseigenaren, verzekeringsmaatschappijen en service- en onderhoudsbedrijven. We onderscheiden ons door de bewoner centraal te stellen bij het behouden en beheren van de energieprestaties van hun woning.

 

Barbera van der Hoek

Algemeen directeur

Barbera is de oprichtster van Watch-E. Wij zijn een netwerkorganisatie met vakspecialisten en houden daardoor elkaar scherp op veranderingen in de behoeften van onze klanten en de technologische ontwikkelingen.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 90

Jan de Wit

Bedrijfsvoering

Gelovend in de persoonlijke kracht van mensen, ben ik toegewijd aan het bouwen van een duurzame samenleving. Ervan overtuigd dat duurzaamheid niet voortkomt uit liefdadigheid, zoek ik altijd naar de link tussen duurzaamheid, economie en technologie.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 92

Xeni Frencken

Bewonerscommunicatie

Met veel bevlogenheid en behulp van onze monitoring coach ik bewoners die in een woning met peperdure installaties wonen, om energiezuinig gedrag toe te passen. Neem contact met me op om te bespreken hoe we met behulp van MijnEnergiebundel uw duurzame bouw- of renovatieproject tot een succes kunnen maken.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 94

Luuk van Driel

Relatiebeheerder

Wij ondersteunen onze klanten bij het duurzaam houden van hun woningportfolio. Zowel regelgeving als klantbehoeftes brengen wij voortdurend in kaart om onze producten en diensten af te stemmen. Zo kunnen wij onze klanten nog verder ondersteunen en ontzorgen.

LinkedInE-mailE-mail 085-1305891

Helga Vos

Marketingcommunicatie

Voor is mij het doel van mijn werk belangrijk: het waarborgen van de energieprestaties van duurzame woningen. Een goed verhaal, dat ik onder andere vertaal in de website, in een samenspel van beeld, tekst en techniek.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 95

Pablo Sabino Mayo Nardone

Data-analist

Compromised with actions that lead our society to create a sustainable future of innovation and development. Focused on creating innovative solutions to real problems and offer our clients leader products.

Gert-Jan Braun

Afstudeerder

In samenwerking met Watch-E en de Technische Universiteit ben ik bezig om de relaties tussen het energieverbruik en de bewoners beter te herkennen. Hiermee kan de bewoner uiteindelijk beter gecoacht worden om zowel het energieverbruik als het comfort te verbeteren.

Nigel Wiersma

Afstudeerder

Als aspirant database-expert ben ik ontzettend gedreven om Watch-E te voorzien van de best mogelijke analyses. Toekomstbestendigheid en klantgerichtheid zijn de pilaren waarop een bedrijf goed kan blijven bouwen.

Advies op maat

  • Luuk
  • Xeni
  • Helga
  • Jan
  • Barbera

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag.

Bel ons op 085 130 32 66 of stuur ons een bericht

 

CONTACT

Plegt-Vos
Lefier EPV-management
Friso Bouwgroep
Portaal