Watch-E is helemaal 2030

Watch-E streeft naar een optimaal rendement en wooncomfort voor bewoners van energiezuinige woningen. Dit doen we samen met alle relevante belanghebbenden, zoals woningcorporaties, projectontwikkelaars, huisvestingsbedrijven, huiseigenaren, verzekeringsmaatschappijen en service- en onderhoudsbedrijven. We onderscheiden ons door de bewoner centraal te stellen bij het behouden en beheren van de energieprestaties van hun woning.

 

Barbera van der Hoek

Algemeen directeur

Barbera is de oprichtster van Watch-E. Wij zijn een netwerkorganisatie met vakspecialisten en houden daardoor elkaar scherp op veranderingen in de behoeften van onze klanten en de technologische ontwikkelingen.

 

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 90

Jan de Wit

Bedrijfsvoering

Gelovend in de persoonlijke kracht van mensen, ben ik toegewijd aan het bouwen van een duurzame samenleving. Ervan overtuigd dat duurzaamheid niet voortkomt uit liefdadigheid, zoek ik altijd naar de link tussen duurzaamheid, economie en technologie.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 92

Xeni Frencken

Customer experience specialist

Vraag mij alles over onze (software)diensten en oplevering van projecten. Met mijn passie voor optimale gebruikerservaring van onze diensten voor u evenals de bewoner, help ik u deze optimaal te benutten. Zo leert de bewoner energiezuinig gedrag toe te passen, en bereikt u uw doelstellingen.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 94

Luuk van Driel

Relatiebeheerder

Wij ondersteunen onze klanten bij het duurzaam houden van hun woningportfolio. Zowel regelgeving als klantbehoeftes brengen wij voortdurend in kaart om onze producten en diensten af te stemmen. Zo kunnen wij onze klanten nog verder ondersteunen en ontzorgen.

LinkedInE-mailE-mail 085-130 58 91

Helga Vos

ICT-kwaliteitsbeheer

Voor is mij het doel van mijn werk belangrijk: het waarborgen van de energieprestaties van duurzame woningen. Een goed verhaal, dat ik onder andere vertaal in de website, in een samenspel van beeld, tekst en techniek.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 95

Martin Hesdahl

Softwareontwikkelaar

De wereld een beetje beter maken is wat mij drijft. Ik ga daarom meebouwen aan het Watch-E cloud platform als C# .Net developer.

LinkedInE-mailE-mail 085 303 82 48

Karel Manschot

CTO

Samen helpen wij onze klanten de energieprestaties van hun woningen te borgen door monitoring. Vanuit mijn rol draag ik bij aan de ontwikkeling, kwaliteit en toekomst van onze oplossingen zodat onze klanten een optimale ervaring krijgen.

LinkedInE-mailE-mail 0853038244

Iris Latuasan

Projectbeheerder

Als projectbeheerder heb ik zowel contact met onze klanten, als met onze gebruikers. Een mooie combi: het waarborgen van de energieprestaties van woningen, én bewoners handvatten aanreiken om op een duurzame manier in hun woning te wonen waarmee ze geld kunnen besparen.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 97

Pablo Sabino Mayo Nardone

Data-analist

Compromised with actions that lead our society to create a sustainable future of innovation and development. Focused on creating innovative solutions to real problems and offer our clients leader products.

LinkedInE-mailE-mail 085 303 82 48

Brigit Klein Lankhorst

Communicatiemedewerker

Het is mijn taak om door middel van visuele middelen de ervaring van onze klanten te optimaliseren, zodat zij inzicht krijgen in de energieprestaties van hun woningportfolio. Zo beheersen zij de techniek, en kunnen zij sturen op het gedrag van de bewoner. Hierdoor blijven groen gebouwde woningen ook op termijn groen.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 96

Charles van Heck

Business development

Monitoring helpt onze klanten met het in kaart brengen van en oog houden op hun woningvoorraad. Watch-E zorgt ervoor dat zij de oplossingen aangeboden krijgen om hiervan optimaal te profiteren. Wat we hiervoor moeten ontwikkelen en met wie we moeten samenwerken zijn de kernvragen waar ik me mee bezig houd.

LinkedInE-mailE-mail 085 303 82 48

Anita Wenting

Officemanager

Ik vind het belangrijk dat het bedrijf waarvoor ik werk een betekenisvolle impact heeft. Watch-E heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het tegengaan van klimaatverandering en daar sta ik voor 100% achter. 

LinkedInE-mailE-mail 085-130 58 93

Marloes van der Wiel

Marketing- & communicatiecoördinator

Als marketeer geniet ik van impactvolle communicatie: daar waar idealisme en commercie samenkomen. Ik zet me in voor meer bekendheid van Watch-E, en zorg ervoor dat onze communicatie binnen ons merk past.

LinkedInE-mailE-mail 085 303 82 41

Niels van Lit

Service specialist

Mijn energie steek ik in de zorg voor een optimaal verloop van installatie en oplevering van onze oplossingen.

Carolien Polaseke

Projectbeheerder

De vraag welke wereld we achterlaten voor volgende generaties is mijn drijfveer om me in te zetten voor een duurzamere wereld. Bij Watch-E doe ik dat door het begeleiden van duurzame projecten van start tot oplevering, en door bewoners te coachen en begeleiden hun energiegebruik onder de duim te houden.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 99

Bella

Kantoorhond

Als kantoorhond voel ik een grote verantwoordelijkheid om iedereen blij en gelukkig te houden. Indien gewenst en tegen een kleine beloning ben ik beschikbaar voor knuffels en een aaibeurt.

Advies op maat

  • Helga
  • Jan
  • Luuk
  • Xeni
  • Iris
  • Barbera
  • Charles

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag.

Bel ons op 085 303 82 48 of stuur ons een bericht

 

CONTACT

Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn
Wonen Limburg
Van Wijnen
Wonion