De energietransitie versnellen

Bij Watch-E maken we impact. Want onze ambitie is het versnellen van de energietransitie. Wij maken het verschil in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Met slimme oplossingen die ervoor zorgen dat woningen duurzaam, betaalbaar en comfortabel blijven. Zo werken we samen met onze klanten toe naar een energieneutraal Nederland.

Echtpaar zit voor seniorenwoning
Energieneutrale tussenwoningen met zonnepanelen op het dak

Empowering you

Watch-E ondersteunt woningcorporaties, service- en onderhoudspartijen en bewoners bij het bewaken en beheren van energieconcepten en -installaties. Daarvoor leveren we een compleet pakket van software, hardware en diensten. Energieprestatiemanagement maakt het niet alleen mogelijk om de Energieprestatievergoeding (EPV) te innen, maar ook om energiezuinige woningen te monitoren, en diepgaande analyses van de energie-installaties van woningen te maken. Zo dragen wij bij aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland.

  Gedreven professionals

  Watch-E is een dynamische organisatie in een snel ontwikkelende markt. We zijn een groeiend bedrijf met maatschappelijke en duurzame impact. Elke dag werken we samen met een team van gedreven collega’s. Onze mensen zijn professioneel, betrokken en klantgericht.

  Sales en marketing bij Watch-E

  Onze samenwerkingspartners

  Samen kom je verder, en daarom slaan we de handen ineen met een deskundig netwerk van partners. We hebben vaste samenwerkingspartijen voor onze hardware, disaggregatiediensten en onze service- en onderhoudsportal.

  Nieuws