software

Software

Relevante inzichten voor elke gebruiker

Software

Verduurzamen van woningen begint bij slim gebruik van data. Met onze software heeft elke gebruiker zicht op de energieprestaties van de woning. Ieder via een eigen gebruiksvriendelijke portal.

Medewerker monitort woningportfolio via Energyview

Alle prestaties in één dashboard

Kies voor het gemak van portfoliobeheer en monitoring vanuit één dashboard. Ons platform biedt u volledig inzicht in de energieprestaties van uw woningportfolio. Data wordt verzameld via onafhankelijke metingen en toegankelijk gemaakt via analyses en rapporten op maat. Widgets bieden u snel inzicht in uw KPI’s.

Efficiënt onderhoud

Houd zicht op het functioneren van energie-installaties en voorkom zo onaangename verrassingen, voor uzelf én bewoners. Ons onderhoudsportal brengt uw service- en onderhoudspartij op de hoogte van problemen en storingen. Diagnoses en voorgestelde acties tot herstel, mogelijk op afstand, zorgen voor een flinke besparing op tijd en kosten.

Onderhoud aan de warmtepomp
Bewoner gebruikt bewonersapp

Grip op de energierekening

Geef bewoners de regie over hun energiegedrag, door inzicht te bieden via MijnEnergiebundel, onze energieverbruiksmanager. Deze gebruiksvriendelijke app maakt in één oogopslag zichtbaar hoeveel energie er wordt verbruikt. Praktische tips en tricks laten zien waar de bewoner nog kan besparen op het energieverbruik, en dus op de energierekening.

Onze andere oplossingen

Wij maken impact met

Parteon logo
De Woonplaats EP{V-monitoring
Wonen Limburg
Lefier EPV-management