Oplossingen voor woningcorporaties

Duurzaam, betaalbaar en comfortabel wonen

Oplossingen voor woningcorporaties

Een thuis voor iedereen, nu en in de toekomst. Dat is uw doel.
Watch-E houdt woningen duurzaam. Zodat bewoners goed, betaalbaar en comfortabel kunnen wonen.

Kinderen wandelen voor tussenwoningen

Voor alle woningen

Als woningcorporatie staat u voor een grote maatschappelijke opdracht: de verduurzaming van ruim 2 miljoen sociale huurwoningen. U bouwt en beheert verschillende typen woningen: van ‘nog te renoveren’ tot en met EPV-woning. Elk met een eigen set aan duurzame energie-installaties, van traditionele gaskachel tot en met warmtepomp. Watch-E zorgt ervoor dat u de energieprestaties van uw volledige woningportfolio kunt beheren en biedt veilige toegang tot betrouwbare, onafhankelijke data. Zo houdt u zicht op prestaties, opbrengsten én comfort van bewoners.

Vader en dochtertje spelen een spelletje aan tafel
Vrouw kijkt naar laptop

Veilig en betrouwbaar

Controle en reparatie van verschillende duurzame energie-installaties is complex en kostbaar. Om efficiënt te kunnen werken en overlast voor bewoners te beperken, wordt beheer en onderhoud op afstand steeds belangrijker. Watch-E ondersteunt uw service- en onderhoudspartij. Zodat problemen snel worden opgelost en installaties veilig en betrouwbaar blijven.

Comfortabel en betaalbaar

Van bewoners vraagt u nieuw gedrag, omdat een warmtepomp en een lage-temperatuurverwarming anders werken dan de traditionele gasketel. De sleutel tot succes is heldere bewonerscommunicatie. Ondersteuning en sturing op gedrag geeft de bewoner grip op verbruik. En het houdt de woning betaalbaar, zonder in te hoeven leveren op comfort.

Senioren bekijken rapportage

 

Empowering you

Watch-E is er voor iedereen: woningcorporaties, service- en onderhoudspartijen én bewoners. Samen werken we toe naar een CO₂-neutraal Nederland. U bouwt ze groen, Watch-E houdt ze groen. Nu en in de toekomst.

Wij maken impact met

Parteon logo
De Woonplaats EP{V-monitoring
Wonen Limburg
Lefier EPV-management