Ondersteunende diensten

Diensten

Zeker van optimale energieprestaties

Diensten

Met onze diensten nemen wij u werk uit handen. Wij ondersteunen projectmanagers, beheerders, installateurs én bewoners. Zo bent u verzekerd van een optimaal en efficiënt beheer van de energieprestaties.

Supportmedewerker van Watch-E biedt telefonische ondersteuning voor beheerders

Ondersteuning voor beheerders

Nieuwe type woningen – van ‘nog te renoveren’ tot energieneutraal – vragen van beheerders om een andere aanpak dan voorheen. Watch-E ondersteunt u in de planning en uitvoering van verduurzamingstrajecten en bij prestatiebeheer met een compleet pakket aan diensten en materialen. Zo staat u er nooit alleen voor.

Heldere bewonerscommunicatie

Ontdek de kracht van heldere bewonerscommunicatie. Een actieve en duidelijke benadering verandert weerstand in begrip en betrokkenheid.
Gedrag van bewoners bepaalt in grote mate of een woning daadwerkelijk energiezuinig is. Watch-E biedt bewoners informatie, tips en ondersteuning. Dit doen we onder andere met onze energie-app MijnEnergiebundel, een startpakket, hulpvideo’s, bewonersbijeenkomsten, coaching en support.

Energiecoach voert een keukentafelgesprek met een bewoner
Medewerker van Watch-E geeft advies op maat

Advies op maat

Mist u capaciteit om optimaal gebruik te maken van prestatiemonitoring? Dan neemt Watch-E u werk uit handen. Onze adviesmodule maakt de energieprestaties van uw project inzichtelijk. Experts analyseren de data en tonen wat opvalt en waar risico’s zitten. Haalt de techniek het beoogde resultaat? Zijn er overschrijdingen, en wat is de oorzaak daarvan? U ontvangt een rapport met daarin per woning bevindingen, conclusies en een advies op maat.

 

Goed van start met commissioning

Kies voor de zekerheid van de juiste monitoring vanaf dag één dankzij commissioning. De technisch service specialist van Watch-E controleert de aansluiting van de hardware. Er wordt gecheckt of alle meters juist zijn aangesloten, en eventuele fouten worden hersteld of gerapporteerd. Daarna stelt onze collega de monitoring definitief in bedrijf. Zo gaat uw monitoringstraject direct goed van start.

Technisch service specialist van Watch-E verricht commissioningswerkzaamheden

Onze andere oplossingen

Wij maken impact met

Lefier EPV-management
Portaal
Wonion
Wonen Limburg