Watch-E is helemaal 2030

Watch-E streeft naar een optimaal rendement en wooncomfort voor bewoners van energiezuinige woningen. Dit doen we samen met alle relevante belanghebbenden, zoals woningcorporaties, projectontwikkelaars, huisvestingsbedrijven, huiseigenaren, verzekeringsmaatschappijen en service- en onderhoudsbedrijven. We onderscheiden ons door de bewoner centraal te stellen bij het behouden en beheren van de energieprestaties van hun woning.

 

Barbera van der Hoek

Algemeen directeur

Barbera is de oprichtster van Watch-E. Wij zijn een netwerkorganisatie met vakspecialisten en houden daardoor elkaar scherp op veranderingen in de behoeften van onze klanten en de technologische ontwikkelingen.

 

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 90

Jan de Wit

Bedrijfsvoering

Gelovend in de persoonlijke kracht van mensen, ben ik toegewijd aan het bouwen van een duurzame samenleving. Ervan overtuigd dat duurzaamheid niet voortkomt uit liefdadigheid, zoek ik altijd naar de link tussen duurzaamheid, economie en technologie.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 92

Xeni Frencken

Bewonerscommunicatie

Met veel bevlogenheid en behulp van onze monitoring coach ik bewoners die in een woning met peperdure installaties wonen, om energiezuinig gedrag toe te passen. Neem contact met me op om te bespreken hoe we met behulp van MijnEnergiebundel uw duurzame bouw- of renovatieproject tot een succes kunnen maken.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 94

Helga Vos

ICT-kwaliteitsbeheer

Voor is mij het doel van mijn werk belangrijk: het waarborgen van de energieprestaties van duurzame woningen. Een goed verhaal, dat ik onder andere vertaal in de website, in een samenspel van beeld, tekst en techniek.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 95

Luuk van Driel

Relatiebeheerder

Wij ondersteunen onze klanten bij het duurzaam houden van hun woningportfolio. Zowel regelgeving als klantbehoeftes brengen wij voortdurend in kaart om onze producten en diensten af te stemmen. Zo kunnen wij onze klanten nog verder ondersteunen en ontzorgen.

LinkedInE-mailE-mail 085-1305891

Iris Latuasan

Projectbeheerder

Als projectbeheerder heb ik zowel contact met onze klanten, als met onze gebruikers. Een mooie combi: het waarborgen van de energieprestaties van woningen, én bewoners handvatten aanreiken om op een duurzame manier in hun woning te wonen waarmee ze geld kunnen besparen.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 97

Pablo Sabino Mayo Nardone

Data-analist

Compromised with actions that lead our society to create a sustainable future of innovation and development. Focused on creating innovative solutions to real problems and offer our clients leader products.

Anita Wenting

Office manager

Ik vind het belangrijk dat het bedrijf waarvoor ik werk een betekenisvolle impact heeft. Watch-E heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het tegengaan van klimaatverandering en daar sta ik voor 100% achter. 

LinkedInE-mailE-mail 085-1305893

Martin Hesdahl

Software ontwikkelaar

De wereld een beetje beter maken is wat mij drijft. Ik ga daarom meebouwen aan het Watch-E cloud platform als C# .Net developer.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 32 66

Brigit Klein Lankhorst

Marketing coördinator

In mijn rol als Marketing coördinator probeer ik om de energie die mijn gedreven collega’s in onze diverse duurzame producten stoppen om te zetten naar onze communicatie uitingen. Met als doel om nog meer bedrijven aan ons te binden en mensen op een prettige, betaalbare manier te kunnen laten wonen.

LinkedInE-mailE-mail 085 130 58 96

Charles van Heck

Business development

LinkedInE-mailE-mail 085 130 32 66

Federica Blasioli

Afstudeerder

Enthusiastic about the sustainable transition towards a green future. As an intern at Watch-E, I am researching on households electricity consumption to provide customers with real-time insights on how to save energy.

Advies op maat

  • Luuk
  • Xeni
  • Helga
  • Jan
  • Barbera

Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag.

Bel ons op 085 130 32 66 of stuur ons een bericht

 

CONTACT

Klaassen Groep
Wonion
Van Wijnen
Dura Vermeer