Nieuws

Training Montage van monitoringhardware voor E-installateurs

Installateurs krijgen steeds vaker te maken met de montage van monitoringhardware in projecten van woningcorporaties. Om dit werk vlotter en makkelijker te maken, biedt Watch-E een montagetraining aan waaraan elektromonteurs kosteloos kunnen meedoen.

In de training Montage van monitoringhardware brengen we elektromonteurs alle ins en outs bij over de installatie van ons systeem: hoe alle elektrameters aan het communicatiestation worden gekoppeld, welke voorbereidingen er moeten worden getroffen en wat er nodig is voor bekabeling. Ook wordt er besproken wat er vereist is en wat er naar eigen inzicht kan worden ingericht en aangesloten.

Waarom deelnemen?

Deelname maakt uw organisatie een aantrekkelijker samenwerkingspartner voor woningcorporaties die EPV en monitoring toepassen.

  • Installatie verloopt vlotter: dit voorkomt restwerk en oplopende kosten.
  • Kennis binnen uw organisatie: deelnemers kunnen na de training de instructies overbrengen aan collega’s.
  • Aanbeveling bij woningcorporaties: omdat uw organisatie de training heeft gevolgd en met de hardware van Watch-E heeft gewerkt, kunnen wij u bij woningcorporaties aanbevelen als partij met aantoonbare ervaring met installatie van het (EPV-)monitoringsysteem.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor elektromonteurs/E-installateurs werkzaam bij bedrijven die al eerder een project met Watch-E hebben gedaan of die in de toekomst met de monitoringhardware van Watch-E gaan werken.

Doe mee aan de training

Niels van Lit, senior engineer energietransitie van onze samenwerkingspartner 21 Groep, geeft de training. Uiteraard is er voldoende tijd om al uw vragen te stellen. De training duurt een halve dag en is inclusief lunch. Deelname is gratis.

Mis het niet! Meld u uiterlijk 13 maart 2024 aan via serviceatwatch-e.nl (service[at]watch-e[dot]nl). Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.

  • Datum: woensdag 20 maart 2024, 9.00– 13.00 uur
  • Locatie: Watch-E, Westervoortsedijk 73 gebouw SB, Arnhem (Industriepark Kleefse Waard).

Meer nieuws