Nieuws

Succesvolle training voor installateurs en beheerders van Mijnenergiebundel

Op 11 april 2019 vond de training voor installateurs en beheerders van garantiepartijen en woningcorporaties plaats in Arnhem. Deze training organiseren wij een paar keer per jaar, om de installatiepraktijk van de hardware en het beheerplatform van Mijnenergiebundel toe te lichten.

De installatie van de hardware levert concrete informatie

Tijdens het ochtenddeel heeft onze partner, TMX, een toelichting gegeven op de hardware die onze monitoring mogelijk maakt en de installatie daarvan. Er kwam een constructief gesprek op gang over de waarde van het op de juiste wijze installeren van de hardware in (bijna) energie neutrale woningen.  Dit gesprek is altijd interessant, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf en onze partners. Wij nemen de vragen en opmerkingen van onze klanten mee in de doorontwikkelingen waar we constant mee bezig zijn.

Zelf alerts instellen op beheerplatform

Na een gezellige lunch met heerlijke broodjes hebben we de trainingsdag afgesloten met het doorlopen van het Mijnenergiebundel beheerplatform. In de sessie hebben we de aanwezigen  laten zien welke parameters te zien zijn in Mijnenergiebundel en hoe daarvan een analyse gemaakt kan worden. Daarnaast leerden we hoe zij alerts in kunnen stellen en wat het belang kan zijn van dergelijke alerts voor de garantiepartij en de woningcorporatie.

Het was een leerzame dag waarin veel ervaringen uitgewisseld konden worden. Alle aanwezigen hadden aan het eind van de middag een beter begrip van ons product en het beheerplatform. Er werden zelfs al druk alerts voor de eigen projecten ingesteld nadat we voor enkele nieuwe projectleiders de accounts in orde hadden gemaakt.

Nieuwe trainingen in 2020

Bent u werkzaam bij een woningcorporatie of bent u installateur? En maakt u gebruik van Mijnenergiebundel? Ook in 2020 lichten wij weer toe hoe u optimaal gebruik kunt maken van de verschillende functionaliteiten van Mijnenergiebundel. We zullen kijken naar welke toepassingen waar te vinden zijn en welke aandachtspunten er zijn m.b.t. prestatiemonitoring. Daarnaast gaan we in op wanneer actie nodig is naar de garantie partij, bewoners of naar ons - voor advies. Wij laten u zien hoe alerts kunt worden ingesteld en geïnterpreteerd. De eerst volgende training wordt 6 februari 2020 gehouden. Heeft u belangstelling? Neem contact op of meldt u aan voor de training.

Meer nieuws