Nieuws

Online training ‘Werken met monitoringsoftware Watch-E’

In maart kunt u weer meedoen aan de online training ‘Werken met monitoringsoftware’. In dit webinar leert u wat de mogelijkheden zijn van het monitoringsysteem en hoe u optimaal kunt werken met het platform van Watch-E.

Op maandag 4 maart kunt u weer meedoen met onze online training. Hierin laten we u zien hoe de software werkt en welke functionaliteiten er zijn. U leert hoe u data kunt beheren met het monitoringplatform, afwijkingen in de grafieken te herkennen, de oorzaak daarvan te achterhalen en daarbij onderscheid te maken tussen techniek of gedrag. En natuurlijk is er tijd om vragen te stellen.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is voor (toekomstige) klanten die behoefte hebben aan een introductie van onze software, bijvoorbeeld bij een recente start met monitoring van Watch-E. Daarnaast is het zinvol voor organisaties die een beheerder willen aanwijzen voor monitoring, of voor teams die overdracht van het beheer op de planning hebben staan. 

Optimaal gebruikmaken van monitoring

Woningcorporaties hebben steeds meer te maken met verschillende typen woningen: van woningen met slechts enkele energiebesparende renovatiemaatregelen tot en met all electric, nieuwbouw en Nul op de Meter. De bijkomende duurzame energie-installaties vragen om een nieuwe betrokkenheid van de organisatie. Want de prestaties, storingen en rendementen van installaties moeten niet alleen worden bewaakt, maar meldingen uit de monitoring moeten ook actief worden opgevolgd met de juiste acties. Zo worden de energieprestaties behaald en voorkomt u teleurstellingen en onaangename verrassingen voor zowel de organisatie als de bewoner.

Meedoen aan de e-training?

De e-training ‘Werken met monitoringsoftware voor portfoliobeheerders’ is door voorgaande deelnemers beoordeeld met een 8,1. Op 4 maart 2024 om 15.30 uur kunt u weer meedoen. Wilt u deelnemen? Stuur ons dan een bericht op infoatwatch-e.nl (info[at]watch-e[dot]nl) en we nemen contact met u op.

 

Meer nieuws