Nieuws

Energiewedstrijd Portaal: met een ledlampje langs de deur

Bewoners enthousiasmeren om energie te besparen: laat dat maar over aan onze collega’s Carolien en Iris. Samen met medewerkers van Portaal gingen ze op pad om huurders een cadeautje aan te bieden. De aanleiding is de Energiewedstrijd die start op 1 januari. Watch-E ondersteunt Portaal bij de bewonersbegeleiding tijdens de wedstrijd. Een mooie samenwerking waar we veel energie van krijgen!

Iris en Carolien enthousiasmeren bewoners voor de energiewedstrijd

Langs de deuren in Presikhaaf

“Wat leuk! Kom binnen, wil je een kopje koffie?” Zeer hartelijk en gastvrij werden ze ontvangen, onze collega’s die langs de deuren gingen namens de Energiewedstrijd van woningcorporatie Portaal. Huurders in de Arnhemse wijk Presikhaaf ontvingen vorige week een cadeautje en informatie over de wedstrijd waar zij in januari en februari aan mee kunnen doen. Iris en Carolien gingen samen met medewerkers van Portaal op pad om als verrassing gratis ledlampen uit te delen en te vertellen over de Energiewedstrijd. Portaal koos voor een persoonlijke benadering om de betrokkenheid te vergroten en zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor deelname.

Bespaarbijeenkomsten

Watch-E organiseert in aanloop naar de wedstrijd bespaarbijeenkomsten. Bewoners krijgen dan meer informatie over de wedstrijd, kunnen zich gelijk inschrijven én krijgen tips hoe ze energie kunnen besparen. Bovendien staat er na afloop een leuke verrassing voor ze klaar (wat dat is houden we nog even geheim). Daarnaast kunnen deelnemers die daar behoefte aan hebben zich individueel laten helpen door de bewonerscoach van Watch-E, in januari en februari. Al met al een bijzondere samenwerking waar we veel energie van krijgen.

Energiewedstrijd

De Energiewedstrijd van Portaal vindt plaats in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Meer dan 400 huishoudens worden uitgedaagd om in twee maanden tijd zoveel mogelijk energie te besparen. Deelnemers maken kans op een mooie prijs, niet alleen individueel, maar ook als groep. De competitie start op 1 januari en duurt twee maanden. De wedstrijd is een positieve motivatie om zuiniger met energie om te gaan, en zo de energierekening betaalbaar te houden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de invloed van bewonersgedrag op de energierekening? En samen bekijken wat we kunnen betekenen voor uw bewoners? Neem gerust contact met ons op. Onze collega Xeni Frencken, customer experience specialist, vertelt u er graag meer over.

Meer nieuws