NOM woningen Mooiland in Boxmeer

Mooiland realiseert project met bodemwarmtepomp en PV panelen

Aan de rand van het centrum van Boxmeer heeft woningcorporatie Mooiland het project Peppels & Ogelijn gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Boxmeer. De woningen zijn extra goed geïsoleerd, halen energie uit de bodem met een bodemwarmtepomp en maken gebruik van zonne-energie met PV panelen, een duurzame combinatie. Voordeel is dat de woning actief gekoeld kan worden in de zomer De woningen hebben daardoor een lage of geen energierekening..

Via de gebruiksvriendelijke MijnEnergiebundel app van Watch-E worden de bewoners geattendeerd op mogelijke overschrijdingen en worden tips gegeven om binnen de bundel te blijven zodat deze Nul-op-de-meter woningen net zoveel energie zullen gaan opwekken als ze verbruiken.

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Vacature: software engineer

vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste software engineer die wil bijdragen aan de energietransitie en de verduurzaming van Nederland.

Nieuwe gezichten: Karel Manschot en Niels van Lit

Werken bij Watch-E

Watch-E groeit en dat betekent dat het team wordt uitgebreid. In juni zijn er twee nieuwe collega’s begonnen: Karel Manschot en Niels van Lit.

Kennemer Wonen opent eerste energieneutrale buurt op feestelijke wijze

Nul op de meter - NOM

Trots brengt Kennemer Wonen een plaquette aan op de woningen op de Verspyckweg. Het is tijd voor een feestelijk moment: met terugwerkende kracht wordt de oplevering van de eerste energieneutrale woningen gevierd.