Trailer MijnEnergiebundel

Zo houd je energieverbruik onder de duim!

Watch-E doet er alles aan om bewoners van huurwoningen te helpen om hun energiehuishouding onder de duim te houden.

Met de gebruiksvriendelijke app MijnEnergiebundel kunnen bewoners zelf de energieprestaties van hun woning beheren. Informatieve video’s helpen daarbij. Kijk hoe we dat doen in deze trailer!

 

 

MijnEnergiebundel startpakket

Om bewoners van de energiezuinige woning een vliegende start te geven, hebben we het MijnEnergiebundel startpakket ontworpen. Dit sturen wij de bewoner toe per post en is een vrolijk en informatief cadeau in de brievenbus.

In het startpakket zit een welkomstbrief, een douchecoach om te helpen besparen op warm water én ons Tips & Tricks boekje met allerlei tips voor het besparen van energie in de woning. Het startpakket helpt met de eerste keer inloggen en verwijst naar informatieve video’s die helpen om de energieprestaties te leren beheren.

Bekijk hoe we dat doen in de trailer en de andere voorbeeldfilmpjes. Voor alle instructiefilmpjes kijk op Mijnenergiebundel.nl.

Bewonerscommunicatie

Met het startpakket en ons bewonerscommunicatie traject helpt Watch-E de bewoner op weg met MijnEnergiebundel. Bewoners kunnen terecht met vragen op onze website MijnEnergiebundel.nl, bij onze video tutorials, tijdens het (online) energiespreekuur én telefonisch. Ook wonen wij bewonersbijeenkomsten bij, organiseren we fysieke spreekuurbijeenkomsten en is het mogelijk keukentafelgesprekken in te plannen voor bewoners waar dit echt nodig blijkt.

Lees meer over de bewonerscommunicatie.

 

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Aantal nul-op-de-meter woningen blijft stijgen; sociale huursector loopt voorop

Nul op de meter - NOM

De vereniging Stroomversnelling voert jaarlijks een onderzoek uit naar de marktontwikkeling van nul-op-de-meter (NOM) in Nederland.

Gevolgen afbouw saldering voor EPV beperkt

Energiemanagement

Watch-E onderzocht de gevolgen van de afbouw van de saldering voor bestaande nul-op-de–meter-woningen waarvoor een Energie Prestatie Vergoeding wordt gevraagd.

Watch-E startpakket voor nieuwe bewoners

Bewonerscommunicatie

Omdat de “keukentafelgesprekken” op dit moment in verband met Corona niet kunnen plaatsvinden heeft Watch-E een startpakket ontwikkeld.