opname video installatie- en opleverproces

We maken het installatie- en opleverproces voor installateurs nog makkelijker

Watch-E maakt gebruik van de speciaal voor NOM/EPV-woningen ontwikkelde hardware van TMX. Deze hardware-sets, voorzien van de meest recente software, zijn op maat samengesteld, zodat ze Plug & Play in de woning geïnstalleerd kunnen worden.

Afgelopen week hadden we de eerste filmdag bij TMX voor de hulpvideo voor installateurs en beheerders die we aan het maken zijn. Binnenkort gaan we filmen hoe de hardware wordt geïnstalleerd in een nul-op-de-meter woning.

Met deze hulpvideo kunnen we komend jaar de installateurs ondersteunen bij het installatie- en opleverproces van de Plug & Play kit van TMX.

 

hardwarepartner TMX

Het TMX team werkt nauw samen met Watch-E om de monitoringproducten op maat te leveren.

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Nieuwe gezichten: Karel Manschot en Niels van Lit

Werken bij Watch-E

Watch-E groeit en dat betekent dat het team wordt uitgebreid. In juni zijn er twee nieuwe collega’s begonnen: Karel Manschot en Niels van Lit.

Kennemer Wonen opent eerste energieneutrale buurt op feestelijke wijze

Nul op de meter - NOM

Trots brengt Kennemer Wonen een plaquette aan op de woningen op de Verspyckweg. Het is tijd voor een feestelijk moment: met terugwerkende kracht wordt de oplevering van de eerste energieneutrale woningen gevierd.

Waar ligt de verantwoordelijkheid voor portfoliobeheer en monitoring?

Technisch Dashboard

Bent u als woningcorporatie aan de slag met het monitoren van energieprestaties, dan is het zaak om te bepalen wie vanuit de corporatie het woningportfolio gaat beheren. Xeni Frencken, customer experience specialist bij Watch-E, vertelt waarom (centraal) beheer van monitoring zo belangrijk is, en geeft advies.