Startpakket MijnEnergiebundel

Watch-E startpakket voor nieuwe bewoners

Omdat de “keukentafelgesprekken” op dit moment in verband met Corona niet kunnen plaatsvinden heeft Watch-E een startpakket ontwikkeld om toch alle nieuwe bewoners te kunnen voorzien van de juiste informatie en Tips & Tricks.

Het voltallige Watch-E team heeft de schouders er deze week onder gezet om enkele honderden pakketten op tijd bij de net opgeleverde huizen te krijgen.

 

MijnEnergiebundel startpakketen inpakken

 

Ook is er hard gewerkt aan videofilmpjes over de meest uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot energie in de woning. Watch-E doet er alles aan om bewoners te helpen hun energie onder de duim te houden. Bekijk hieronder het introductiefilmpje waarin ook onze mascotte “Homie” geïntroduceerd wordt.

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Zo houd je energieverbruik onder de duim!

Bewonerscommunicatie

Watch-E doet er alles aan om bewoners van huurwoningen te helpen om hun energiehuishouding onder de duim te houden. Informatieve video’s helpen daarbij. Kijk hoe we dat doen in deze trailer!

Gevolgen afbouw saldering voor EPV beperkt

Energiemanagement

Watch-E onderzocht de gevolgen van de afbouw van de saldering voor bestaande nul-op-de–meter-woningen waarvoor een Energie Prestatie Vergoeding wordt gevraagd.

Woningcorporatie: voorkom verrassingen voor uw huurders!

Energiemanagement

Steeds meer woningcorporaties zien het belang in van bewaking van energieprestaties van woningen, met of zonder EPV.