software continuiteit

Watch-E borgt software continuïteit met Escrow overeenkomst

Watch-E heeft bij Escrow Alliance een regeling afgesloten waarmee de continuïteit van de monitoring voor haar klanten geborgd blijft, mocht er onverhoopt iets met Watch-E gebeuren.

Depot  

Alle benodigde materialen om de continuïteit van softwarelevering te borgen zijn opgeslagen in een depot en worden daarin ook bijgehouden. Voordat de materialen in depot genomen werden, is eerst de integriteit van het materiaal zoals aanwezigheid van broncode en documentatie, virussen, wachtwoorden, leesbaarheid en bestandsomvang gecontroleerd. Onze applicaties blijven veilig ter beschikking voor klanten, ook bij het onverhoopt wegvallen van Watch-E. Via een zogeheten Client Portal kunnen onze klanten de escrow-regeling raadplegen, de escrow-overeenkomst downloaden en deponeringen en verificatierapporten bekijken.

Daarnaast is er een onafhankelijke stichting opgericht die activiteiten voortzet bij staken of faillissement. Daarmee beogen we lange termijn continuïteit en monitoringzekerheid te bieden voor onze klanten. 

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Watch-E onderzoekt verschillen in energiegebruik tussen 1- of meerpersoonshuishoudens

Energiemanagement

Onlangs zijn de 15 woningen aan de Jan Bothhof in Rijssen feestelijk opgeleverd. Deze nul-op-de-meter woningen bestaan uit tien beneden- en bovenwoningen en vijf kleine eengezinswoningen.

Mooiland realiseert project met bodemwarmtepomp en PV panelen

Nul op de meter - NOM

De woningen zijn extra goed geïsoleerd, halen energie uit de bodem met een bodemwarmtepomp en maken gebruik van zonne-energie met PV panelen, een duurzame combinatie.

Watch-E houdt NOM woningen van Sité groen en betaalbaar

Energiemanagement

Watch-E bewaakt inmiddels realtime de energieprestaties van de acht nul-op-de-meter woningen van Sité in Doetinchem.