software continuiteit

Watch-E borgt software continuïteit met Escrow overeenkomst

Watch-E heeft bij Escrow Alliance een regeling afgesloten waarmee de continuïteit van de monitoring voor haar klanten geborgd blijft, mocht er onverhoopt iets met Watch-E gebeuren.

Depot  

Alle benodigde materialen om de continuïteit van softwarelevering te borgen zijn opgeslagen in een depot en worden daarin ook bijgehouden. Voordat de materialen in depot genomen werden, is eerst de integriteit van het materiaal zoals aanwezigheid van broncode en documentatie, virussen, wachtwoorden, leesbaarheid en bestandsomvang gecontroleerd. Onze applicaties blijven veilig ter beschikking voor klanten, ook bij het onverhoopt wegvallen van Watch-E. Via een zogeheten Client Portal kunnen onze klanten de escrow-regeling raadplegen, de escrow-overeenkomst downloaden en deponeringen en verificatierapporten bekijken.

Daarnaast is er een onafhankelijke stichting opgericht die activiteiten voortzet bij staken of faillissement. Daarmee beogen we lange termijn continuïteit en monitoringzekerheid te bieden voor onze klanten. 

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Gezocht: IT Architect / CTO

Watch-E zoekt op korte termijn een IT Architect / ‘Scale-up’ CTO. We werken met een betrokken en professioneel team in een inspirerende omgeving aan een duurzame toekomst.

Samen werken aan resultaat!

Bekijk onze duurzame impact in 2020 in aantal projecten, zonopwek, vermeden CO₂ uitstoot en gereden autokilometers.

Klanten in 2020 nog tevredener over service Watch-E!

Klanttevredenheid

Uit de Watch-E klantevaluatie blijkt: bewaking energieprestaties en betrekken bewoners zijn steeds belangrijker voor Woningcorporaties.