software continuiteit

Watch-E borgt software continuïteit met Escrow overeenkomst

Watch-E heeft bij Escrow Alliance een regeling afgesloten waarmee de continuïteit van de monitoring voor haar klanten geborgd blijft, mocht er onverhoopt iets met Watch-E gebeuren.

Depot  

Alle benodigde materialen om de continuïteit van softwarelevering te borgen zijn opgeslagen in een depot en worden daarin ook bijgehouden. Voordat de materialen in depot genomen werden, is eerst de integriteit van het materiaal zoals aanwezigheid van broncode en documentatie, virussen, wachtwoorden, leesbaarheid en bestandsomvang gecontroleerd. Onze applicaties blijven veilig ter beschikking voor klanten, ook bij het onverhoopt wegvallen van Watch-E. Via een zogeheten Client Portal kunnen onze klanten de escrow-regeling raadplegen, de escrow-overeenkomst downloaden en deponeringen en verificatierapporten bekijken.

Daarnaast is er een onafhankelijke stichting opgericht die activiteiten voortzet bij staken of faillissement. Daarmee beogen we lange termijn continuïteit en monitoringzekerheid te bieden voor onze klanten. 

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Nieuwe gezichten: Karel Manschot en Niels van Lit

Werken bij Watch-E

Watch-E groeit en dat betekent dat het team wordt uitgebreid. In juni zijn er twee nieuwe collega’s begonnen: Karel Manschot en Niels van Lit.

Kennemer Wonen opent eerste energieneutrale buurt op feestelijke wijze

Nul op de meter - NOM

Trots brengt Kennemer Wonen een plaquette aan op de woningen op de Verspyckweg. Het is tijd voor een feestelijk moment: met terugwerkende kracht wordt de oplevering van de eerste energieneutrale woningen gevierd.

Waar ligt de verantwoordelijkheid voor portfoliobeheer en monitoring?

Technisch Dashboard

Bent u als woningcorporatie aan de slag met het monitoren van energieprestaties, dan is het zaak om te bepalen wie vanuit de corporatie het woningportfolio gaat beheren. Xeni Frencken, customer experience specialist bij Watch-E, vertelt waarom (centraal) beheer van monitoring zo belangrijk is, en geeft advies.