software engineer vacature

Vacature: software engineer

Jij bent een enthousiaste software engineer die wil bijdragen aan de energietransitie in de gebouwde omgeving. Je wilt aan de slag bij een dynamische organisatie, in een jonge en snel ontwikkelende markt.
Wij zijn Watch-E, een jong en groeiend bedrijf met maatschappelijke en duurzame impact, en we zijn op zoek naar een medior/senior software engineer. Maken we binnenkort kennis met elkaar?

Maak jij het verschil in de energietransitie?

Lijkt het jou gaaf om aan innovaties in de energietransitie te werken? Pak je ownership en staat kwaliteit hoog in het vaandel voor jou? Krijg je energie van het oplossen van complexe vraagstukken rondom architectuur, Microservices, Docker, Cloud, Clean Coding, Devops en Continuous Delivery? Wil je werken met moderne technologieën zoals Azure, .NET Core, Angular, NoSQL, Kubernetes en meer? Dan maken we graag kennis met jou!

De uitdaging bij Watch-E

Wij zoeken een enthousiaste software engineer met minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt een technische afstudeerrichting in ICT (of gelijkwaardig) en een medior/senior skillset.

Jij versterkt het ontwikkelteam met jouw expertise en kwaliteitsgedreven oplossingen. Nieuwe oplossingen bouw je toekomstbestendig.

Samen met het team trek je de technische ontwikkeling en het beheer van de softwareproducten en de IT-architectuur van Watch-E, waaronder:

  • De ontwikkeling van ons next gen monitoring platform.
  • De next gen mobile app (die gamificatie en geavanceerde interactie-elementen bevat voor onze communicatie met bewoners).
  • Nieuwe toepassingen voor woningcorporaties en onze projectbeheerders.
  • Onderhoud en doorontwikkeling van ons huidige productportfolio.

Wat jij meebrengt

Je bent aantoonbaar leergierig en kritisch. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in je vakgebied. Bovendien heb je kennis over en ervaring met het toepassen van softwareprincipes, backend en frontend development, schaalbare cloudoplossingen, API’s en grote hoeveelheden data.

De volgende kennis/vaardigheden zijn een pré:

  • .NET / Java, Web development, SQL, DevOps, CI/CD.
  • Domain driven design, test driven development.
  • Goede communicatie skills, pro-actieve houding.
  • Talen: vloeiend in Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk).

Wat we je bieden

Bij Watch-E ga je impact maken op de energietransitie. Je komt te werken binnen de dynamiek van een innovatief bedrijf, in een nieuwe en sterk groeiende markt. Dagelijks word je omringd door een team van betrokken en professionele collega’s, met wie je samenwerkt op de onze inspirerende werkomgeving op Arnhems Buiten. In onze organisatie is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Om dit optimaal te ondersteunen, is er een ontwikkel- en scholingsbudget beschikbaar.

Je krijgt een fulltime dienstverband (parttime mogelijk vanaf 32 uur), met een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk zorgen we voor een goede pensioenregeling, en kun je meedoen aan ons aandelenparticipatieplan.

Werken bij Watch-E

Watch-E ondersteunt woningcorporaties, service- en onderhoudspartijen én bewoners bij het bewaken en beheren van nieuwe energieconcepten en installaties. Daarvoor leveren we een totaaloplossing van software, hardware en diensten. Hiermee maken we het onder andere mogelijk om de Energieprestatievergoeding (EPV) te innen, andere zeer energiezuinige woningen te monitoren, en diepgaande analyses van de energie-installaties van woningen te maken. Zo dragen wij bij aan de energietransitie en verduurzaming van Nederland.

Meewerken aan de energietransitie?

Meer weten over deze functie? Onze collega Karel Manschot (software architect) beantwoordt graag je vragen*. Bel naar 085-3038244. Wil je direct solliciteren? Mail dan een korte motivatiebrief en je cv naar karelatwatch-e.nl.
Download deze vacature hier als PDF.

*FAQ

Tot wanneer kan ik reageren?
De vacature staat open tot en met 30 september 2021.

Ik woon niet in Arnhem, is dat een probleem?
Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woont binnen een straal van 60 kilometer vanaf ons kantoor op Arnhems Buiten.

Kan ik aan de slag als ZZP'er?
Het betreft een functie in loondienst, dus helaas niet.

Ik ben recruiter en heb een geschikte kandidaat voor jullie, kan ik contact opnemen?
Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

 

 

 

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Nieuwe gezichten: Karel Manschot en Niels van Lit

Werken bij Watch-E

Watch-E groeit en dat betekent dat het team wordt uitgebreid. In juni zijn er twee nieuwe collega’s begonnen: Karel Manschot en Niels van Lit.

Kennemer Wonen opent eerste energieneutrale buurt op feestelijke wijze

Nul op de meter - NOM

Trots brengt Kennemer Wonen een plaquette aan op de woningen op de Verspyckweg. Het is tijd voor een feestelijk moment: met terugwerkende kracht wordt de oplevering van de eerste energieneutrale woningen gevierd.

Waar ligt de verantwoordelijkheid voor portfoliobeheer en monitoring?

Technisch Dashboard

Bent u als woningcorporatie aan de slag met het monitoren van energieprestaties, dan is het zaak om te bepalen wie vanuit de corporatie het woningportfolio gaat beheren. Xeni Frencken, customer experience specialist bij Watch-E, vertelt waarom (centraal) beheer van monitoring zo belangrijk is, en geeft advies.