NOM woningen Mooiland in Boxmeer

Mooiland realiseert project met bodemwarmtepomp en PV panelen

Aan de rand van het centrum van Boxmeer heeft woningcorporatie Mooiland het project Peppels & Ogelijn gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Boxmeer. De woningen zijn extra goed geïsoleerd, halen energie uit de bodem met een bodemwarmtepomp en maken gebruik van zonne-energie met PV panelen, een duurzame combinatie. Voordeel is dat de woning actief gekoeld kan worden in de zomer De woningen hebben daardoor een lage of geen energierekening..

Via de gebruiksvriendelijke MijnEnergiebundel app van Watch-E worden de bewoners geattendeerd op mogelijke overschrijdingen en worden tips gegeven om binnen de bundel te blijven zodat deze Nul-op-de-meter woningen net zoveel energie zullen gaan opwekken als ze verbruiken.

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Watch-E onderzoekt verschillen in energiegebruik tussen 1- of meerpersoonshuishoudens

Energiemanagement

Onlangs zijn de 15 woningen aan de Jan Bothhof in Rijssen feestelijk opgeleverd. Deze nul-op-de-meter woningen bestaan uit tien beneden- en bovenwoningen en vijf kleine eengezinswoningen.

Watch-E borgt software continuïteit met Escrow overeenkomst

Betrouwbare energiemonitoring

Watch-E heeft bij Escrow Alliance een regeling afgesloten waarmee de continuïteit van de monitoring voor haar klanten geborgd blijft.

Watch-E houdt NOM woningen van Sité groen en betaalbaar

Energiemanagement

Watch-E bewaakt inmiddels realtime de energieprestaties van de acht nul-op-de-meter woningen van Sité in Doetinchem.