NOM woningen Mooiland in Boxmeer

Mooiland realiseert project met bodemwarmtepomp en PV panelen

Aan de rand van het centrum van Boxmeer heeft woningcorporatie Mooiland het project Peppels & Ogelijn gerealiseerd in samenwerking met de gemeente Boxmeer. De woningen zijn extra goed geïsoleerd, halen energie uit de bodem met een bodemwarmtepomp en maken gebruik van zonne-energie met PV panelen, een duurzame combinatie. Voordeel is dat de woning actief gekoeld kan worden in de zomer De woningen hebben daardoor een lage of geen energierekening..

Via de gebruiksvriendelijke MijnEnergiebundel app van Watch-E worden de bewoners geattendeerd op mogelijke overschrijdingen en worden tips gegeven om binnen de bundel te blijven zodat deze Nul-op-de-meter woningen net zoveel energie zullen gaan opwekken als ze verbruiken.

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Gezocht: IT Architect / CTO

Watch-E zoekt op korte termijn een IT Architect / ‘Scale-up’ CTO. We werken met een betrokken en professioneel team in een inspirerende omgeving aan een duurzame toekomst.

Samen werken aan resultaat!

Bekijk onze duurzame impact in 2020 in aantal projecten, zonopwek, vermeden CO₂ uitstoot en gereden autokilometers.

Klanten in 2020 nog tevredener over service Watch-E!

Klanttevredenheid

Uit de Watch-E klantevaluatie blijkt: bewaking energieprestaties en betrekken bewoners zijn steeds belangrijker voor Woningcorporaties.