Gezocht: IT Architect / CTO

Gezocht: IT Architect / CTO

Watch-E zoekt op korte termijn een IT Architect / ‘Scale-up’ CTO. We werken met een betrokken en professioneel team in een inspirerende omgeving aan een duurzame toekomst.

Watch-E monitort en analyseert de energieprestaties van woningen en levert daartoe hard- en software en diensten aan woningbouwcorporaties. Watch-E is sterk groeiend en zoekt per direct een senior software / IT architect met minimaal HBO werk- en denkniveau met een technische afstudeerrichting in ICT of gelijkwaardig.

  Vacature IT Architect / CTO

 

Wil je ook een bijdrage leveren aan de energietransitie en wordt je aangesproken door deze vacature? Stuur dan een korte motivatiebrief met je CV naar barberaatwatch-e.nl (Barbera van der Hoek)

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.watch-e.nl. Voor vragen of aanvullende informatie kan je Barbera van der Hoek barberaatwatch-e.nl (mailen) of bellen op 085 130 58 90.

 

Anderen lazen ook deze artikelen ...

Samen werken aan resultaat!

Bekijk onze duurzame impact in 2020 in aantal projecten, zonopwek, vermeden CO₂ uitstoot en gereden autokilometers.

Klanten in 2020 nog tevredener over service Watch-E!

Klanttevredenheid

Uit de Watch-E klantevaluatie blijkt: bewaking energieprestaties en betrekken bewoners zijn steeds belangrijker voor Woningcorporaties.

Massief houten huurwoningen, milieuvriendelijk antwoord op de stikstofkwestie

Energietransitie

Aan de Sportstraat in Weert zijn 16 energiezuinige, zeer duurzame houten huurwoningen gerealiseerd door Wonen Limburg. De massieve houtconstructie slaat de warmte langzaam op en geeft dit ook weer langzaam af. Gevolg is een gelijkmatige temperatuur in een ruimte.